Nieuw nu ook een Zeevissers top 10...klik hier Nieuw nu ook een Zeevissers top 10...klik hier Nieuw nu ook een Zeevissers top 10...klik hierEnglish versionClick Here to Visit!Nedstat Basic - Free web site statistics

Golden Award

Waarom deze award.

Ben een regelmatige surfer over het internet, zie op deze manier heel veel sites voorbij komen. Omdat ik zelf weet hoe moeilijk het is om een mooie, interessante, informatieve en boeiende site te maken weet ik het ook goed te waarderen als ik er ééntje tegenkom.

En om te laten zien dat we een site waarderen heeft het Forum voor en door Gezellige Vissers besloten om Awards uit te delen aan sites die aan het bovenstaande voldoen. Zo hebben we een bronzen award voor de sites die die een leuke start zijn maar waar wij van vinden dat het een of ander nog mist. Een duwtje in de rug.

Een zillveren award voor de sites die al verder zijn, waar veel informatie op te vinden is voor de bezoekers, waar mooie foto's op te vinden zijn, maar waar naar ons idee nog wat aan gesleuteld kan worden en een gouden award voor sites die op en top zijn. Waarvan wij vinden dat het zeker een bezoek waard is.

Nu zijn wij ook op jouw site geweest en deze hebben wij met interesse bekeken en vonden je site een gouden award waard die wij hierbij meesturen. Als je het leuk vind kan je deze op je site plaatsen met eventueel een link naar het Forum voor en door de Gezellige Vissers  waar ook de link van je site op vermeld word.

Op en top, ik zal zeker veel op je site te vinden zijn.

Met vriendelijke groet,

Forum voor en door Gezellige Vissers

Theo

 

Forum voor de Gezellige Visser